Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pita met Falafel

Pita met Falafel
Hoofdgerecht 2 porties
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 75 ml yoghurt
  • 1 schaaltje falafel Balletjes
  • 2 el fijngehakte verse kruiden (bijv. dille, koriander en/of munt)
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 4 pitabroodjes
  • 2 el olijfolie
  • 25 gram sla naar keuze
  •  gesneden rodekool
  • basilicumblaadjes
  • zout en peper
  • harissa 

 

Bereidingswijze

1. Meng voor de kruidenyoghurt de yoghurt met 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 el fijngehakte verse kruiden (bijv. dille, koriander en/of munt) en 3 el water.

2. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster goudbruin en knapperig.

3. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de falafel 4 min.

4. Snijd de broodjes open. Besmeer ze dun met harissa en vul ze met sla naar keuze, een handvol gesneden rodekool en/of worteljulienne en de falafel ballen. Schep er een beetje kruidenyoghurt bij.

Ingredienten

  Laden…