Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Pita met Falafel

Pita met Falafel
Hoofdgerecht 2 porties
Aantal porties:
2

Ingrediënten

- 75 ml yoghurt
- 1 schaaltje ProLaTerre Falafel Balletjes
- 2 el fijngehakte verse kruiden (bijv. dille, koriander en/of munt)
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 4 pitabroodjes
- 2 el olijfolie
- 25 gram sla naar keuze
- gesneden rodekool
- basilicumblaadjes
- zout en peper

Bereidingswijze

Meng voor de kruidenyoghurt 75 ml Turkse yoghurt met 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 el fijngehakte verse kruiden (bijv. dille, koriander en/of munt) en 3 el water. Rooster 4 pitabroodjes in de broodrooster goudbruin en knapperig. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak 1 schaal falafel ballen (150 g) 4 min. Snijd de broodjes open. Besmeer ze dun met harissa en vul ze met 25 g sla naar keuze, een handvol gesneden rodekool en/of worteljulienne en de falafel ballen. Schep er een beetje kruidenyoghurt bij.

Tip: harissa is een pittige mediterrane smaakmaker. Vervang harissa eventueel door sambal gemengd met gemalen komijn.

Ingredienten

  1. Biologische Falafel Balletjes (ProLaTerre, 150 gram)
  2. Biologische Griekse Yoghurt (Weerribben, 500 ml)
  3. Biologische IJsbergsla (per stuk)

    Biologische IJsbergsla (per stuk)

      2,69
  4. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Normale prijs:   1,65

    Special Price   1,25

  5. Biologische Munt plant

    Biologische Munt op pot

      2,99
  6. Biologische Pitabroodjes Tarwe (Florentin, 4 stuks)
  7. Biologische Rode Kool (per stuk)
  Laden…