NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. Daarna de aardappels in weinig water met zout in ca. 20 min. gaarkoken.
2. Intussen in grote koekenpan boter verhitten en worstjes op matig vuur in ca. 15 min. rondom bruin en gaar bakken.
3. Tomaatjes wassen en in vieren snijden.
4. De melk met knoflook verwarmen.
5. Aardappels afgieten en tot puree stampen. Melk en eventueel bakvet erdoor roeren tot er een smeuïge puree ontstaat. Zet de pan vervolgens op laag vuur.
6. De kaas, rauwe andijvie en tomaatjes door puree mengen. Breng het daarna op smaak met peper en zout.
7. Stamppot nog 1-2 min. verwarmen. Verdeel de stamppot over vier borden en leg de worst er bovenop.