Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Andijvie stamppot rauw

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

1 1/4 kg kruimige aardappels, 25 g boter, 250 g cherrytomaten, 150-200 ml melk, 1 teentje knoflook, uitgeperst, 150 g geraspte belegen kaas +, 400 g gesneden andijvie, 2 keer een runderrookworst

Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. Aardappels in weinig water met zout in ca. 20 min. gaarkoken. Intussen in grote koekenpan boter verhitten en worstjes op matig vuur in ca. 15 min. rondom bruin en gaar bakken. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. (In magnetron) Melk met knoflook verwarmen. Aardappels afgieten en tot puree stampen. Melk en eventueel bakvet erdoor roeren tot smeuïge puree ontstaat. Pan op laag vuur zetten. Kaas, rauwe andijvie en tomaatjes door puree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot nog 1-2 min. verwarmen. Stamppot over vier borden verdelen en worst erop leggen.

Ingredienten

  Laden…