Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pasta met Pesto van Winterpostelein

Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4
Ingrediënten
 
  • 200 gram winterpostelein
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • Extra vergine olijfolie (scheutje)
  • Zout en peper
  • 300 gram pasta
  • 2 eetlepels kappertjes

 

Bereidingswijze

 
1. Snijd als de posteleinstelen heel lang zijn een deel weg.
 
2. Rooster de pijnboompitten lichtbruin
 
3. Pureer de postelein (hou een handje achter) met de kaas, knoflook en 2 el pijnboompitten fijn in de keukenmachine. Voeg zoveel olijfolie toe tot een smeuïg mengsel ontstaat en breng op smaak met peper en zout.
 
4. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing ‘al dente’. Giet de pasta af en schep er een paar flinke lepels pesto en de kappertjes doorheen.
 
5. Meng er op het laatst wat rauwe postelein door, schaaf er nog wat Parmezaanse kaas over en bestrooi met de achtergehouden pijnboompitten.

Ingredienten

  Laden…