Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Oesterzwammen gewokt met prei

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 1 porties 5 minuten voorbereiden 5 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
5 minuten
Kooktijd:
5 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
1

Ingrediënten

  • 120 g oesterzwammen
  • 0.25 prei
  • 0.5 middelgrote tomaat
  • 0.25 el olijfolie
  • 0.25 sjalotje gesnipperd
  • 0.25 teen knoflook, geperst
  • 0.25 el bieslook, gesnipperd
  • versgemalen zwarte peper
  • bruine suiker

 

Bereidingswijze

1. Borstel de oesterzwammen schoon en scheur ze in hapklare stukken. Snij de prei in dunne schijven.

2. Verhit de olijfolie in de wok en bak hierin de oesterzwammen gaar, samen met de sjalot en knoflook. Voeg dan de preiringen toe en roerbak alles gaar.

3. Snijd de tomaat in stukken en voeg deze toe in de wok.

4. Breng op smaak met de bieslook, veel zwarte peper en een klein beetje bruine suiker.

5. Serveer dit gerecht met rijst.

Ingredienten

  1. Biologische Oesterzwam (150 gram)

    Biologische Oesterzwam (150 gram van Heereco, Uden)

    Normale prijs:   3,29

    Special Price   2,75

  2. Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Biologische Prei (

      3,99

    Uit voorraad

  3. Biologische Sjalotten (350 gram)
  4. Biologische Tomaten (500 gram)
  Laden…