Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Mangold of zilverstelen uit de oven

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 20 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
50 minuten
Aantal porties:
4

1 kilo mangold, 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 3 eieren, 25 gram gedroogde paddenstoelen, 4 el Parmezaanse kaas, paneermeel, olijfolie, zout en peper, 1/2 el oregano, 1 el marjolein, 1 el peterselie

Was de mangold en snijd het in grove stukken. Kook deze in een laagje water in 10 minuten gaar en laat daarna uitlekken in een vergiet. Laat ondertussen de paddenstoelen wellen in lauw water. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de knoflook en ui een minuutje. Voeg de mangold en paddenstoelen toe, strooi de marjolein en peterselie er over en laat enkele minuten bakken. Laat het daarna afkoelen en verwarm de oven voor op 200 graden. Klop de eieren los en meng ze met de kaas, 1 el olijfolie, zout, peper en oregano en roer hier het mangold mengsel doorheen. Vet een lage ovenschaal in, strooi daar wat paneermeel over en giet het mangoldmengsel in de schaal. Giet er nog wat olijfolie over en bestrooi het met paneermeel. Zet de schaal 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.

Ingredienten

  Laden…