Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gebakken romanesco met walnoten

Gebakken romanesco met walnoten
Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten bereiden
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
4
Verhit de olie in een hapjespan. Romanesco en sjalot met de kruiden roerbakken. Voeg indien nodig wat water toe en laat de groente stoven, maar zorg dat ze nog wat beet houdt. Noten even in droge koekepan roosteren - houd ze goed in de gaten, ze verbranden snel! Roer de noten met de ketjap en santen door de romanesco. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Ingredienten

  1. Biologische Olijfolie Extra Vergine (La Bio Idea, 1 liter)
  2. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   0,99

  3. Biologische Romanesco (per stuk)

    Biologische Romanesco (per stuk)

      3,24

    Uit voorraad

  4. Biologische Santen (Biona, 200 gram)

    Biologische Santen (Biona, 200 gram)

      2,45

    Uit voorraad

  5. Biologische Sjalotten (200 gram)

    Biologische Sjalotten (250 gram)

      1,65
  6. Biologische Walnoten (ongepeld, 250 gram)
  7. Biologische Ketjap manis (Yakso, 250 ml)

    X* Ketjap Manis (Yakso, 250 ml)

      2,99

Extra benodigdheden

1 romanesco, in kleine roosjes (de stronk in stukjes) 1 sjalotje, gesnipperd 200 gr gepelde walnoten, in stukjes gehakt 1 tl gesnipperde gemberwortel 2 el ketjap 4 el santen peper en zout olijfolie om in te bakken
  Laden…