Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gebakken romanesco met walnoten

Gebakken romanesco met walnoten
Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten bereiden
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

1 romanesco, in kleine roosjes (de stronk in stukjes)
1 sjalotje, gesnipperd
200 gr gepelde walnoten, in stukjes gehakt
1 tl gesnipperde gemberwortel
2 el ketjap
4 el santen
peper en zout
olijfolie om in te bakken

 

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een hapjespan. Roerbak de Romanesco en sjalot met de kruiden. Voeg indien nodig wat water toe en laat de groente stoven, maar zorg dat ze nog wat beet houdt.

2. Noten even in droge koekepan roosteren - houd ze goed in de gaten, ze verbranden snel!

3. Roer de noten met de ketjap en santen door de romanesco. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Ingredienten

  Laden…