NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
2. Was de paprika en chilipeper, snijd beide door de helft en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in kleine stukjes van ongeveer 1 centimeter. Snijd de chilipeper heel fijn.
3. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprikapoeder, komijn en de chilipeper toe en fruit het geheel hierna nog 2 minuten.
4. Laat ondertussen de mais uitlekken in een vergiet. Voeg vervolgens de paprika, mais en de nierbonen, inclusief vocht, toe aan de pan. Laat dit 10 minuten op laag vuur staan en breng op smaak met zout en peper.
5. Was ondertussen de tomaten en snijd deze in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de chili en laat het geheel nog 2 minuten staan, zodat de tomaten verwarmd worden. Serveer de chili in een diep bord.