Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Aspergetaart (high tea)

Aspergetaart (high tea)
Hoofdgerecht 20 minuten voorbereiden 45 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
45 minuten
Totale tijd:
65 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram witte asperges
  • 8 romatomaten
  • 250 gram. buffelmozzarella
  • ½ bosje peterselie
  • Bladerdeeg
  • 0,25 liter slagroom
  • 10 eidooiers
  • Peper en zout

 

Bereidingswijze:


1. Schil de witte asperges snijd in gelijke stukjes van een ½ cm en blancheer deze in ruim voldoende water. Laat de stukjes asperge afkoelen op een plateau. 

2. Was de tomaten, halveer en snijd in plakjes. 

3. Snijd de buffelmozzarella in plakjes. 

4. Hak de peterselie fijn. 

5. Meng de slagroom met de eidooiers, gehakte kruiden en breng op smaak met peper en zout, niet luchtig kloppen.

6. Bekleed een taartpan met bladerdeeg en bak hier een mooie vorm van. Verdeel in de taartbodem de stukjes asperge, tomaatplakjes en mozzarella. Giet hier voorzichtig de vloeibare massa op en meng dit voorzichtig door de vulling.

7. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius en bak de taart gaar in ongeveer 45 min gaar. Snijd er puntjes van en serveer.

 

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven 

Taartvorm

  Laden…