NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze:
1. Schil de witte asperges snijd in gelijke stukjes van een ½ cm en blancheer deze in ruim voldoende water. Laat de stukjes asperge afkoelen op een plateau.
2. Was de tomaten, halveer en snijd in plakjes.
3. Snijd de buffelmozzarella in plakjes.
4. Hak de peterselie fijn.
5. Meng de slagroom met de eidooiers, gehakte kruiden en breng op smaak met peper en zout, niet luchtig kloppen.
6. Bekleed een taartpan met bladerdeeg en bak hier een mooie vorm van. Verdeel in de taartbodem de stukjes asperge, tomaatplakjes en mozzarella. Giet hier voorzichtig de vloeibare massa op en meng dit voorzichtig door de vulling.
7. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius en bak de taart gaar in ongeveer 45 min gaar. Snijd er puntjes van en serveer.
Uit voorraad
Uit voorraad
Normale prijs: 4,99
Special Price 2,49
Uit voorraad
Oven
Taartvorm