NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
600 g knolselderij
½ kg rijpe tomaten
1 fijngehakte kleine ui
zilvervliesrijst
2 blaadjes peterselie
1 eetl olijfolie
2 eiwitten
50 g paneermeel
100 g boter
50 g bloem
mespunt zout
Verwijder van de knolselderij het groen. Schil de knol en snijd deze in plakken van 1/2 cm dik. Kook de knolselderij ca. 3 minuten in ruim kokend water met een mespunt zout. Laat de knolselderij uitlekken en afkoelen. Strooi in een diep bord de bloem. Klop in een ander diep bord de eiwitten los. Strooi in het derde diep bord paneermeel. Haal de plakken knolselderij eerst door de bloem, dan door de eiwitten en dan door het paneermeel. Bak de plakken in de koekenpan, op een matig vuur, in de boter goudbruin. Serveer de knolselderij met een warme tomatensaus. Stoof voor deze saus de tomaten met de ui en de blaadjes basilicum of peterselie 20 minuten in de olijfolie op een laag vuur gaar. Wrijf dit door het zeef en kook het op een laag vuur tot een dikke saus. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Serveren met zilvervliesrijst (te bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking)
Uit voorraad
Normale prijs: 2,99
Special Price 1,65
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Normale prijs: 2,05
Special Price 1,84
Uit voorraad