Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Halloumi burger

Halloumi burger
Lunch, Tussendoor, Voorgerecht, Hoofdgerecht 2 porties 10 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten:

  • 250 gram halloumi
  • 2 tomaten
  • 250 gram groene asperges
  • 2 eetlepel kappertjes
  • mayonaise
  • zout en peper naar smaak
  • 4 zachte speltbolletjes

 

Bereidingswijze:

1. Snij de halloumi in 4 dikke, of 8 dunne plakken.

2. Blancheer de groene asperges kort in kokend water tot ze gaar zijn.

3. Gril ondertussen de halloumi in een (hete) grilpan tot ze een mooie tekening krijgen.

4. Voeg alle ingredienten naar eigen smaak samen tot een heerlijke, vegatarische burger!  

Ingredienten

  1. Biologische Halloumi (Vreugdehoeve, 120 gram)
  2. Biologische Romatomaat (500 gram)

    Biologische Romatomaat (500 gram uit Spanje)

    Normale prijs:   4,99

    Special Price   2,49

  3. Biologische Zachte Speltbolletjes (Biobakker Van Esch, 6 stuks)
  Laden…