Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Bloemkool-preistamppot met mascarpone

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 35 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
35 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

2 preien, 1 dl melk, 1 bloemkool, 100 g mascarpone, 50 g geraspte kaas, 1 kg kruimige aardappels, 1 rookworst

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snij de gewassen prei in ringen. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met de bloemkool, prei en wat zout in ca. 20 min. gaar. Verwarm intussen de oven voor op 180°C. Giet de aardappels en groenten af en stamp ze fijn met de melk, de mascarpone en eventueel peper en zout. Schep de stamppot in een ingevette ovenschaal. Leg er dunne plakjes rookworst op, strooi de geraspte kaas erover en plaats de schaal 15 min. in de oven. Haal de schaal uit de oven en verdeel de stamppot over de borden

Ingredienten

  1. Biologisch Rundergehakt VERS (St. Hendrick, 300 gram)
  2. Biologische Aardappelen NIEUWE OOGST (Nicola, 1 kg)
  3. Biologische Bloemkool (per stuk)

    Biologische Bloemkool (per stuk)

    Normale prijs:   2,99

    Special Price   2,59

  4. Halfvolle melk Demeter (Zuiver Zuivel, 1 liter)
  5. Biologische Mascarpone (Castelli, 250 gram)
  6. Biologische Pittig Geraspte Kaas (Weerribben, 100 gram)
  7. Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Normale prijs:   3,49

    Special Price   2,75

  Laden…