NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op ± 200° C – Hetelucht op 180° C ( Kan hoger of lager dat ligt aan je oven dus let tussendoor op de bloemkool).
2. Snijd de bloemkool in plakken van ± 1 centimeter dik. Leg op het met bakpapier beklede bakplaat.
Leg de bloemkool er in één laag op,(gebruik 2 bakblikken als je een grote bloemkool hebt) de schijven (schijfjes) mogen elkaar niet overlappen.
3. Strooi er zout en flink wat peper overheen en dan sprenkel je er rijkelijk olijfolie over.
4. Zet in de voorverwarmde oven. Bak voor ongeveer 50 minuten.
Tip
Ik heb het geserveerd met aardappelpuree uit de knijper en plakjes kipfilet. Hou je van knoflook? Doe er dan eens een paar knoflookteentjes tussen, (ongepeld) heel verrassend en heel lekker. Of strooi er eens wat kaas over.
Oven
Ovenschaal