Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Prei-ham-kaasschotel

Bijgerecht, Glutenvrij 2 porties
Aantal porties:
2

150 gram gesneden prei

2-3 plakken ham

½ ons pittige geraspte kaas

1 groot ei of 2 kleine eitjes

60 ml room

peper en zout

Oven voorverwarmen op 180 °C. Room en eieren door elkaar klutsen. Prei even stoven: doe ‘m in een zeef of vergiet en hang die boven een pannetje waarin een klein laagje water met zout aan de kook is. Deksel op de prei. Na een paar minuten vuur uit en prei laten afkoelen. Snijd de ham in reepjes. Vermeng room-ei-mengsel met de prei, de kaas en de ham. Beetje zout (niet te veel, ham is al zout) en peper erbij. Alles door elkaar roeren en in een heel licht met boter ingevet ovenschaaltje een half uurtje in de oven zetten.

"

Ingredienten

  1. Biologische Eieren Demeter (Odin, 6 stuks)
  2. Biologische Peper Vier Seizoenen Hele Korrel (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  3. Biologische Pittig Geraspte Kaas (Weerribben, 100 gram)
  4. Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Normale prijs:   2,99

    Special Price   1,99

  5. Biologische Slagers Achterham (PUUR, 90 gram)
  6. Biologische Slagroom (Weerribben Zuivel, 200 ml)
  7. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   1,09

  Laden…