NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Verwarm je oven voor op 200 graden. Zet vast een bakplaat klaar, bakpapier is niet nodig. Breng in een pan een laag water aan de kook. Halveer de krieltjes en kook deze 10 minuten. Giet ze daarna af en laat ze van het vuur af droog stomen. In de tussentijd snijd je de overige ingrediënten.
Pel de rode ui en snijd deze in stukken. Boen de bospeen en andere seizoensgroenten van eigen keuze schoon en snijd deze in stukken (groot of klein, het is aan jou). Verwijder de uiteindes van de courgette en snijd de courgette in dikke plakken. Snijd de knoflook doormidden en leg deze tusen de groenten.
Verdeel de voorgekookte krieltjes over de bakplaat. Hierna strooi je de rest van de groenten erover. Sprenkel er ruim olijfolie over en kruid met peper, zout en rozemarijn. Hussel goed door elkaar en schuif de bakplaat in de oven. Bak alles in 20 minuten gaar.