Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Koolrabi met kerriesaus

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties 10 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 1 koolrabi
  • 1 ui gesnipperd
  • snufje zout
  • olijfolie
  • 1/2 bouillonblokje of ½ eetlepel bouillonpoeder
  • 2 of 3 theelepels kerriepoeder
  • 100-200ml (soja- of haver-)room
  • ½ eetlepel maïzena of een ander bindmiddel

 

Bereidingswijze

1. Snij de ui en koolrabi in kleien stukjes.

2. Fruit ui met kerrie en blokjes Koolrabi aan in de olijfolie.

3. Voeg 250 ml water toe en stoof met deksel op de pan 10-15 minuten tot koolrabi gaar is.

4. Breng op smaak met schepje bouillonpoeder

5. Bind de saus met de maïzena en garneer met (soja)room. Heerlijk bij bulgur of een andere gekookte graansoort.

Ingredienten

  Laden…