Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Shoarma met bleekselderij en kaas

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 sjalotten
  • 1 struik bleekselderij
  • 100 gr ongezouten cashewnoten
  • 150 gram belegen kaas  
  • 3 eetl. zonnebloemolie
  • 400 gram shoarmareepjes
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • 2 eetl. blanke rozijnen
  • 1.5 dl griekse yoghurt
  • 2 eetl. gehakte peterselie

 

Bereidingswijze

1. Pel de ui en snipper deze. Haal de stengels bleekselderij los van de struik, was ze en verwijder de harde nerven of draden. Bewaar eventueel wat selderijblad voor de garnering. Snijd de selderijstengels in smalle boogjes. Halveer de noten of hak ze grof. Snijd de kaas in dobbelsteentjes.
 
2. Verhit de olie in een wok of ruime koekenpan en roerbak hierin de ui en de shoarmareepjes 10 minuten. Schep de bleekselderij en kerriepoeder erdoor, voeg peper en zout naar smaak toe. Bak nog 5 minuten.
 
3. Schep de kaasblokjes, de rozijnen, de helft van de noten en de yoghurt door het vleesmengsel. Strooi de rest van de noten, de peterselie en eventueel selderijblad over het gerecht.

 

Ingredienten

  1. Biologische Bleekselderij, per stuk

    Biologische Bleekselderij (per stuk uit Spanje)

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   2,49

  2. Biologische Griekse Yoghurt (Weerribben, 500 ml)
  3. Biologische Sjalotten (350 gram)
  Laden…