NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Hij is weer in het land: Sinterklaas. Daarom een toepasselijk recept, namelijk: kruidnoten fudge! Een échte verwennerij tijdens de feestdagen. Het is nog healthy ook en super simpel om te maken! Lees je mee voor het recept?
Kruidnoten fudge
Ingredienten
175 gram pindakaas
175 gram dadels
130 gram cacao
100 gram kokosolie, gesmolten
80 gram kruidnoten
30 gram pure chocolade
1 tl zout
1 tl vanille-extract 1 tl honing
Bereidingswijze
Week de dadels voor ca. 10 minuten in warm water. Zorg ondertussen dat de kokosolie gesmolten is. Dep de dadels droog en mix alle ingrediënten, behalve de chocolade en de kruidnoten in de keukenmachine tot een romig mengsel. Dit kan even duren! Snijd de kruidnoten en de chocolade in grove stukken en roer met een spatel door het mengsel. Bedek een ovenschaal met bakpapier en stort het mengsel hierin. Zorg dat het ongeveer 2 centimeter dik is. Zet nu voor minimaal 1 uur in de vriezer. Snijd vervolgens (wanneer de fugde hard genoeg is) in stukken. Enjoy!
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad