Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Bananenbrood

Bananenbrood
Tussendoor

 

 

 

 

 

Ingrediënten

  • 100 gram havermout
  • 50 gram speltmeel
  • 50 gram dadels
  • 30 gram gemixte noten, fijngesneden
  • 30 gram pure chocolade, fijngesneden
  • 20 gram goji bessen
  • 3 eieren
  • 3 bananen
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 tl kaneel
  • kokosolie of ghee, invetten cakevorm

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de cakevorm in met wat kokosolie of ghee. 

2. Vermaal de havermout in de keukenmachine tot meel. Voeg de bananen en dadels toe en mix tot een glad mengsel.

3. Klop de eieren luchtig en voeg ook deze toe aan het beslag.

4. Voeg de kaneel, bakpoeder en speltmeel toe en mix goed door elkaar.

5. Spatel de goji bessen, gemixte noten en de fijngesneden chocolade door het beslag.

6. Giet het beslag in de cakevorm en zet voor circa 40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en geniet van je zelfgemaakte bananenbrood!

Ingredienten

Extra benodigdheden

Cakevorm Keukenmachine Oven

  Laden…