NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1.Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
2. Prak met een vork de bananen tot puree en snijd de dadels in kleine stukjes.
3. Doe in een schaal en voeg het ei en de pindakaas toe. Mix goed door elkaar. Voeg nu ook het havermout, speltmeel, de fijngehakte noten, chocolade en suiker toe.
4. Meng alles goed door elkaar.
5. Maak met natte handen middelgrote bollen van het mengsel en druk plat op de bakplaat.
6. Schuif de plaat de oven in en bak de koeken circa 20 minuten. Eet smakelijk!
PS. de koeken blijven van binnen een beetje zacht en chewy hierdoor zijn ze warm ook erg lekker!
Oven
Bakplaat