NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Havermout koeken met chocolade en noten
Deze havermout koeken kun je op elk moment van de dag eten. Door de havermout zijn ze erg voedzaam op deze manier kun je ze zelfs als ontbijt eten! Daarnaast kan je met dit recept eindeloos variëren voeg bijvoorbeeld diverse soorten zaden of gedroogd fruit toe. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!
Ingrediënten
100 gram havermout 100 gram speltmeel 100 gram noten, fijngehakt 70 gram pure chocolade, fijngehakt 50 gram bruine suiker 50 gram dadels 2 bananen 1 ei 1 flinke el pindakaas
Bereidingswijze
Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Prak met een vork de bananen tot puree en snijd de dadels in kleine stukjes. Doe in een schaal en voeg het ei en de pindakaas toe. Mix goed door elkaar. Voeg nu ook het havermout, speltmeel, de fijngehakte noten, chocolade en suiker toe. Meng alles goed door elkaar. Maak met natte handen middelgrote bollen van het mengsel en druk plat op de bakplaat. Schuif de plaat de oven in en bak de koeken circa 20 minuten. Eet smakelijk! PS. de koeken blijven van binnen een beetje zacht en chewy hierdoor zijn ze warm ook erg lekker!
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad