Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Havermout koeken met chocolade en noten (high tea)

Havermout koeken met chocolade en noten (high tea)
Ontbijt 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 100 gram havermout
  • 100 gram speltmeel
  • 100 gram noten, fijngehakt 
  • 70 gram pure chocolade, fijngehakt
  • 50 gram bruine suiker
  • 50 gram dadels
  • 2 bananen
  • 1 ei
  • 1 flinke el pindakaas

 

Bereidingswijze

1.Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Prak met een vork de bananen tot puree en snijd de dadels in kleine stukjes.

3. Doe in een schaal en voeg het ei en de pindakaas toe. Mix goed door elkaar. Voeg nu ook het havermout, speltmeel, de fijngehakte noten, chocolade en suiker toe.

4. Meng alles goed door elkaar.

5. Maak met natte handen middelgrote bollen van het mengsel en druk plat op de bakplaat.

6. Schuif de plaat de oven in en bak de koeken circa 20 minuten. Eet smakelijk!

PS. de koeken blijven van binnen een beetje zacht en chewy hierdoor zijn ze warm ook erg lekker!

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven

Bakplaat

  Laden…