Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gegratineerde aardappelpuree

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • 100 ml melk
  • geraspte kaas naar smaak
  • peper en zout
  • nootmuskaat

 

Bereidingswijze

1. Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 20 min gaar.
2. Stamp ze met een scheut slagroom tot een dikke moes.
3. Doe de moes in een ovenschaal en voeg er geraspte kaas overheen (mag best pittige kaas zijn).
4. Zet de schaal een minuut of 10 in een voorverwarmde oven (200 graden) tot de kaas gesmolten is.

 

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven

Ovenschaal

  Laden…