Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Aardappelpuree met pastinaak

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

400 gr pastinaken, 600 gr aardappelen, 1 grote ui, snuifje tijm, ca 1/2 dl melk, 1 eetl olijfolie, peper, nootmuskaat, zout

Kook de aardappelen gaar in de schil en maak intussen de groenten schoon. Snipper de ui en snij de pastinaak in stukken. Verwarm de olijfolie en fruit de ui. Voeg een snuifje tijm, de pastinaak en een bodempje water toe en laat gaar stoven. Voeg een scheut melk bij de pastinaak met ui en mix fijn. Pel de gare aardappelen en pureer ze. Roer de pastinaakpuree door de aardappelpuree. Breng het geheel op smaak.

Ingredienten

  1. Halfvolle melk Demeter (Zuiver Zuivel, 1 liter)
  2. Biologische Nootmuskaat Gemalen  (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  3. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  4. Biologische Pastinaak (500 gram)

    Biologische Pastinaak (500 gram)

    Normale prijs:   1,99

    Special Price   1,29

  5. Biologische Tijm (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  6. Biologische Uien Geel (Biotoon, 500 gram)
  7. Biologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  8. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   1,09

  Laden…