Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Aardappelpuree met pastinaak

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

400 gr pastinaken
600 gr aardappelen
1 grote ui
snuifje tijm
ca 1/2 dl melk
1 eetl olijfolie
peper
nootmuskaat
zout

 

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelen gaar in de schil en maak intussen de groenten schoon.
2. Snipper de ui en snij de pastinaak in stukken. Verwarm de olijfolie en fruit de ui. Voeg een snuifje tijm, de pastinaak en een bodempje water toe en laat gaar stoven.
4. Voeg een scheut melk bij de pastinaak met ui en mix fijn. Pel de gare aardappelen en pureer ze.
5. Roer de pastinaakpuree door de aardappelpuree. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Ingredienten

  Laden…