Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Brownies met een verrassende twist (high tea)

Brownies met een verrassende twist (high tea)
Tussendoor 4 porties 15 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 150 gram pompoen, gekookt en gepureerd
  • 130 gram pindakaas
  • 120 ml ahornsiroop
  • 60 gram pure chocolade, fijngehakt
  • 40 gram walnoten, fijngehakt
  • 40 gram cacaopoeder
  • 35 gram speltmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • roomboter of ghee, voor het invetten van de bakvorm
  •  
Bereidingswijze
1. Vet de bakvorm in met de roomboter of ghee en verwarm de oven voor op 200 graden.
 
2. Kook indien je dit nog niet gedaan hebt de pompoen, pureer en laat helemaal afkoelen.
 
3. Doe de pompoen en de overige ingrediënten  - behalve de pure chocolade en walnoten - in de keukenmachine. Meng de ingrediënten tot een glad beslag.
 
4. Spatel de fijngehakte pure chocolade en walnoten door het beslag en stort in de bakvorm. Zet voor ca. 30 minuten in de oven. Laat de brownie afkoelen en snijd in stukken. Eet smakelijk!
 
Tip: de brownies zijn het lekkerst als ze nog een klein beetje warm zijn!
 
 

Ingredienten

  1. Biologische Walnoten (ongepeld, 100 gram)

    Biologische Walnoten (500 gram)

      6,25

Extra benodigdheden

Oven 

Ovenschaal

Keukenmachine/Staafmixer

  Laden…