Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Brownies met een verrassende twist (high tea)

Brownies met een verrassende twist (high tea)
Tussendoor 4 porties 15 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

Brownies met een verrassende twist

Brownies zijn natuurlijk altijd een goed idee. Maar wanneer je brownies maakt met gezonde ingrediënten is het natuurlijk helemaal goed! Aangezien de herfst is aangebroken en de pompoen het meest gebruikte ingrediënt is van dit seizoen, hebben we vandaag een lekker recept waarin pompoen de hoofdrol speelt. Lees je mee voor het recept?
 
Ingrediënten
150 gram pompoen, gekookt en gepureerd
130 gram pindakaas
120 ml ahornsiroop
60 gram pure chocolade, fijngehakt
40 gram walnoten, fijngehakt
40 gram cacaopoeder
35 gram speltmeel
2 tl bakpoeder
snufje zout
roomboter of ghee, voor het invetten van de bakvorm
 
Bereidingswijze
Vet de bakvorm in met de roomboter of ghee en verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook indien je dit nog niet gedaan hebt de pompoen, pureer en laat helemaal afkoelen.
Doe de pompoen en de overige ingrediënten  - behalve de pure chocolade en walnoten - in de keukenmachine. Meng de ingrediënten tot een glad beslag. Spatel de fijngehakte pure chocolade en walnoten door het beslag en stort in de bakvorm. Zet voor ca. 30 minuten in de oven. Laat de brownie afkoelen en snijd in stukken. Eet smakelijk!
 
Tip: de brownies zijn het lekkerst als ze nog een klein beetje warm zijn!
 
 

Ingredienten

  Laden…