Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meer recepten met deze ingrediënten

Beau's Kerstrecept: Bladerdeeg kerstboom hapjes

Beau's Kerstrecept: Bladerdeeg kerstboom hapjes
Tussendoor, Vegetarisch 2 porties 20 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
2

Ingredienten

  • 1 pakje bladerdeegvellen
  • 1 pot chocoladepasta
  • noten naar keuze, fijngehakt
  • kokosbloesemsuiker
  • scheutje melk
  • 1 eidooier

 

Bereidingswijze 

1.Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Leg de vellen bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.

3. Snijd uit elk vel een kerstboom.

4. Beleg de helft van de kerstbomen met een flinke laag chocoladepasta.

5. Strooi de fijngehakte noten erover en dek af met een bladerdeeg vel.

6. Maak langs beide kanten inkepingen.

7. Snijd tot de stam en draai elke reep circa 3 keer om.

8. Meng een scheut melk met een eidooier en smeer met een kwastje uit over de kerstboom hapjes.

9. Bestrooi vervolgens met wat kokosbloesemsuiker. Zet voor circa 20-25 minuten in de oven. Enjoy!

 

 

 

Ingredienten

Extra benodigdheden

Bakpapier

Oven

  Laden…