Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Beau's Kerstrecept: Bladerdeeg kerstboom hapjes

Beau's Kerstrecept: Bladerdeeg kerstboom hapjes
Tussendoor, Vegetarisch 2 porties 20 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
2

De kerst staat weer voor de deur. Of je nu gaat kerstontbijten, brunchen of lunchen. Deze bladerdeeg hapjes zijn een ideale uitkomst. Je kunt ze vullen met wat jij maar lekker vindt. Ik heb ze voor dit recept gevuld met chocolade en nootjes. Maar een vulling van mozzarella en pesto is ook een absolute aanrader. Kijk je mee voor het recept?

 

Ingredienten

bladerdeegvellen

chocoladepasta

noten naar keuze, fijngehakt

kokosbloesemsuiker

scheutje melk

eidooier

bakpapier

 

Bereidingswijze 

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de vellen bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd uit elk vel een kerstboom. Beleg de helft van de kerstbomen met een flinke laag chocoladepasta. Strooi de fijngehakte noten erover en dek af met een bladerdeeg vel.

Maak langs beide kanten inkepingen. Snijd tot de stam en draai elke reep circa 3 keer om. Meng een scheut melk met een eidooier en smeer met een kwastje uit over de kerstboom hapjes. Bestrooi vervolgens met wat kokosbloesemsuiker. Zet voor circa 20-25 minuten in de oven. Enjoy!

 

 

 

Ingredienten

  Laden…