Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Dit speltbrood is gemaakt van 100% spelt uit Groningen. BioBakker Van Esch bakt in Tolbert bijzondere broden. Meestal worden broden in Nederland gemaakt van buitenlands graan. Dat is voor Van Esch taboe. Van Esch werkt alleen met ingredienten uit de provincie Groningen. En maakt op deze manier een prachtig streekproduct.
<a href="https://www.ekonoom.nl/biobakker-van-esch" target="_self">Lees hier meer over Biobakkerij Van Esch en hun werkwijze.</a></p>
Speltbrood
Ingrediënten | OET GRUNN'N. Water, Oberkulmer Rotkorn SPELTvolkorenmeel*, Oberkulmer Rotkorn SPELTbloem gebuild*, TARWEdesem*, zonnebloemolie*, gist*, TARWEgluten*, zout, honing* en krokantbroodpoeder (SOJAbloem*, suiker*, GERSTmoutextract*, glucosestroop*, emulgator E322=SOJA, GERSTemout-meel*, TARWEzuurdesem*, raapzaadolie*, meelverbeteraar E300) Allergenen: bevat TARWEgluten, SPELT, SOJA en GERST |
---|---|
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |