NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Dit Ommelander vloerbrood is gemaakt van een oud Groninger tarweras. Het brood wordt op de vloer van de oven gebakken. Dit zorgt ervoor dat het een knapperige korst krijgt. Door het bakken met desem ontstaat er bij het brood een specifieke smaak. Ook zorgt het ervoor dat de korst van het brood langer knapperig blijft. Aan het brood worden pompoenpitten, zonnepitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd.
BioBakker Van Esch bakt in Tolbert bijzondere broden. Meestal worden broden in Nederland gemaakt van buitenlands graan. Dat is voor Van Esch taboe. Van Esch werkt alleen met ingredienten uit de provincie Groningen. En maakt op deze manier een prachtig streekproduct.
<a href="https://www.ekonoom.nl/biobakker-van-esch" target="_self">Lees hier meer over Biobakkerij Van Esch en hun werkwijze.</a></p>
Vloerbrood Meerzaden Desem
Ingrediënten | OET GRUNN'N. Ommelander TARWEvolkoren meel, water, TARWEdesem*, Ommelander TARWEbloem gebuild*, Cardos TARWEbloem gebuild*, YOGHURT*, MELK*, TARWEgluten*, zout, zonnebloemolie*, TARWEmoutvlokken*, zonnebloempitten*, lijnzaad*, SESAMzaad*, krokantbroodpoeder (SOJAbloem*, suiker*, GERSTmoutextract*, glucosestroop*, emulgator E322=SOJA, GERSTemoutmeel*, TARWEzuurdesem*, raapzaadolie*, meelverbeteraar E300) en TARWEmout*, Pompoenpitten* en maanzaad* Allergenen: bevat TARWEgluten, LACTOSE, SOJA, SESAM en GERST |
---|---|
Allergieinformatie | geen kristalsuiker, vegetarisch |