Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Merk van EKONOOM: De Vegetarian Butcher's Daughter

Jaap Korteweg is de founding father van De Vegetarische Slager en negende generatie boer. Na het uitbreken van de varkenspest en de gekke-koeienziekte besloot hij runderen te houden op een biologische en diervriendelijke manier. Toen hij niet kon aanzien dat deze naar de slacht moesten besloot hij vegetariër te worden en ging hij op zoek naar iets dat zijn verlangen naar vlees kon vervullen. Jaap vond innovatieve vleesvervangers met een spectaculaire bite en structuur en De Vegetarische Slager was geboren. Hij zag daarnaast veel potentieel in de eiwitrijke en biologische lupine van Nederlandse grond. Samen met conceptmaker Niko Koffeman, chefkok Paul Bom en een toegewijd team werkt hij aan een grote omslag van dierlijk naar plantaardig vlees

Hun grote ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten. De ambitie is de grootste slager ter wereld te worden, op korte termijn.

De producten van De Vegetarische Slager zijn niet altijd biologisch. Men heeft de biologische producten ondergebracht in 1 nieuw merk: The Vegetarian Butcher's Daughter. 

Bekijk alle producten van The Vegetarian Butcher's Daughter in de webshop van EKONOOM!

 

  Laden…