Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Marqt pies zijn handgemaakte taartjes met roomboterdeeg aan de buitenkant en een ambachtelijk gemaakte vulling binnenin. Deze vegetarische linzencurry pie is gevuld met linzen en doperwten. Tezamen met de room en kerrie ma het een heerlijke romige curry.
Opwarmen in de oven 20 tot 25 minuten op 180°C , lekker met een soepje of salade. Of met een aardappelpuree, jus en groenten. De pie's hebben een houdbaarheid van minimaal 4 dagen.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediënten | Deeg (TARWEBLOEM*, ROOMBOTER* (MELKVET), water, zout), tomaat*, paprika*, linzen*(12%), dopERWTEN*, ui*, creme fraiche (room* (MELK), zuursel*),ROOMBOTER*, water, azijn*, roux (TARWEBLOEM*, cocosvet*),suiker*, zout, kerrie (GELE MOSTERD*, koriander*, fenegriek*, curcuma*, komijn*, lavaswortel*, knoflook*, Spaanse peper*, zwarte peper*), chillipoeder*, knoflookpoeder*, fenegriek*, paprika poeder*, sambal (cayennepeper*, zout, natuurazijn*, MAISzetmeel*),groentebouillon (steenzout*, maiszetmeel*, ui*, wortel*, zonnebloemolie*, specerijen*, kruiden*),EI*, MOSTERDZAAD*. * = Biologisch |
Allergieinformatie | geen kristalsuiker, vegetarisch |