Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Onze eigen teelt, vers van dichtbij. Wij telen op biologische wijze, maar (nog) zonder keurmerk. De kosten hiervoor zijn voor onze kleinschalige teelt te hoog.
De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. De eenjarige soort is wat minder pikant. Bonenkruid geeft smaak aan – de naam zegt het al – bonengerechten. Verder wordt het in de Nederlandse keuken ook wel in soepen, goulash en komkommersalade gedaan. Men gebruikt het om forel, salami, mierikswortelsaus, bitters en versterkende wijn smaak te geven.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, geen tarwe, geen zout, glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |