Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Biologisch merk van EKONOOM: Waddenmax

Waddenmax ligt in een uitgestrekte polder in het noorden van Groningen, tegen de Waddenzee aan. Er wordt de schoonste lucht van Nederland gemeten. Bij Waddenmax grazen zo'n 75 biologische melkkoeien. De hele zomer buiten met altijd een verkoelend zeebriesje. Op stal krijgen ze biologisch graan en grasbrok dat op het eigen bedrijf wordt verbouwd. Van de melk van deze koeien worden de heerlijke zuivelproducten van Waddenmax gemaakt en dat proef je! 

Waddenmax voegt niets toe aan producten om deze smaakvoller of langer houdbaar te maken; gewoon de pure smaak van zuivel. Hun producten hebben zowel het BD- als het EKO-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de strenge normen van stichting Demeter en Skal. Dit zijn onafhankelijke organisaties die biologisch(e) (dynamische) producten controleren en certificeren. 

Voor de verwerking van BD-zuivel gelden aanvullende eisen ten opzichte van EKO-producten. Zo mag melk niet gehomogeniseerd worden en mogen er minder additieven worden gebruikt. BD-producten zijn te herkennen aan het Demeter keurmerk maar zijn tevens biologisch en dragen daarnaast dus ook het Europees Bio-keurmerk.

Bekijk hier alle producten van Waddenmax in onze EKONOOM webwinkel!

 

Waddenmax Zuivel
  Laden…