Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Biologisch merk van EKONOOM: Puur

Puur is het delicatessenmerk van Kroon uit Amsterdam, een biologische versgroothandel met meer dan 1.000 producten. Al meer dan 20 jaar leveren zij versproducten door het hele land en Kroon heeft een nauwe relatie met hun boeren en telers. Kroon is een onderdeel van Vroegop Ruhe & Co, één van de grootste leveranciers van aardappels, groente en vlees in de Benelux. 

Alles begint bij de boeren van Kroon, die vaak al jarenlang met bevlogenheid biologische producten voortbrengen. Onbespoten groenten, oude rassen en aandacht voor dierenwelzijn. Voor hen de normaalste zaak van de wereld. Kroon kiest zoveel mogelijk voor producten van dichtbij en/ of van het seizoen en streeft naar lange-termijnrelaties met hun telers. Waar mogelijk zoeken ze bovendien synergie in de logistiek om te besparen op voedselkilometers en CO2-uitstoot. Ze maken gebruik van de modernste, milieuvriendelijke koelvrachtwagens (op stroom). 

Een van de bedrijven met wie Kroon samenwerkt is het Belgische De Paddestoel,  een van de eerste bedrijven dat burgers van de nieuwe generatie maakt. Smaakvol en lekker! De Paddestoel is ooit klein begonnen in de eigen keuken met het creëren van vegetarische specialiteiten. Nu nog steeds met evenveel aandacht, zorg en vakmanschap bereid. Dat proef je. De burgers worden, naar aanleiding van proeverijen, gerekend tot de lekkerste vegaburgers in het assortiment.  Ze bestaan al sinds 1988!

Bekijk al onze producten van Puur in onze EKONOOM webwinkel!

Puur Kroon vleeswaren  Puur biologisch

  Laden…