NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Deze Italiaanse roerbakschotel met magere blokjes kipdijfilet en een marinade met tomaat en paprika, waant je in de Italliaanse Rinviera. Het is op smaak gebracht met gedroogde bloemblaadjes.
Makkelijk te bereiden in de pan, in de oven of op de barbecue. Hiermee zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel!
De kip van Kemper komt van kippen die in Nederland zijn opgegroeid. De dieren hebben alle tijd en ruimte om op te groeien, scharrelen buiten en eten elke dag biologisch graan.
Door de goede leefomstandigheden hebben de kippen een erkenning gekregen van de Dierenbescherming.
Bereidingenswijze: koekenpan; De roerbakschotel aanbakken in olie aanbakken en vervolgens 8 a 10 minuten roerbakken tot de kipblokjes door en door gaar zijn Oven: verwijder bovenfolie met etiketten en plaats het aluminium schaaltje in een voorverwarmde oven van 180C, na 6 minuten de blokjes omscheppen en vervolgens gedurende 12 minuten doorgaren tot de kipblokjes door en door gaar zijn.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediënten | KIPPENVLEES*, plantaardige vetten en olien* zonnebloem, palm), paprika*, zout, specerijen*, vlierbloesem*, kaasjeskruid bloemen*, goudsbloemen*, suiker*, paprikaextract. *= Biologisch |
Allergieinformatie | geen koemelk, lactosevrij |