NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Onze eigen teelt, vers van dichtbij.
Wij telen op biologische wijze, maar (nog) zonder keurmerk.
De kosten hiervoor zijn voor onze kleinschalige teelt te hoog.
Chioggia biet is afkomstig uit het plaatsje Chioggia, een havenstadje in de provincie Venetië in Italië. Het is een rood bietenras dat rond 1840 werd ontdekt en geïntroduceerd in de keuken. Het is herkenbaar aan de rode-witte ringen wanneer je de biet doorsnijdt en wanneer je het bietje kookt kleurt het roze. Onze bietjes komen niet uit Italië, maar gewoon van onze eigen akker in Noordwolde Groningen!
Herkomst | Nederland |
---|---|
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, geen tarwe, geen zout, glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |