Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Biologische bakkerij Zonnemaire is een echt familiebedrijf waar al ruim 60 jaar brood en banket wordt gebakken. Het bedrijf begon in 1950 onder de naam van de beide eigenaren: Gerrit en Annie van der Westen. Op het moment dat zoon Ad van der Westen zich bij het bedrijf voegde kwamen langzaam ook de eerste biologische broden in het assortiment. Deze ambachtelijke speculaaskoeken zijn door Zonnemaire met liefde gebakken. Alle verpakkingen van Zonnemaire zijn BPA-vrij.
Gemiddeld per 100 gram: | ||
Energie | 1975 | kiloJoules |
470 | kcal | |
Vet | 17.6 | gram |
- waarvan verzadigde vetzuren | 8.1 | gram |
Koolhydraten | 70.3 | gram |
- waarvan suikers | 31 | gram |
Voedingsvezels | n.b. | gram |
Eiwit | 7.6 | gram |
Zout | 0.04 | gram |
Ingrediënten | tarwebloem*, rietsuiker*, margarine* (ongehard plantaardig palm en kokosvet, plantaardige zonnebloemolie, water, antioxidant: citroenzuur, zonnebloemlecithine), ei*, rijsmiddelen: natriumcarbonaten, ammoniumcarbonaten, kaneel*, kruidnagel*, nootmuskaat* |
---|---|
Allergieinformatie | geen koemelk, geen zout, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |