Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Zomerse salade

Zomerse salade
Lunch, Tussendoor, Voorgerecht, Hoofdgerecht 20 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
30 minuten

Ingrediënten

  • 300 gram couscous
  • falafelballetjes
  • 1 groentebouillonblokje
  • 2 perziken
  • 1 avocado
  • 1 komkommer
  • 150 gram feta
  • handje munt
  • citroensap
  • olijfolie

Bereidingswijze

1. Bereid de couscous volgens de verpakking en voeg het bouillonblokje toe aan het water.

2. Bak de falafel in een koekenpan met een scheutje olijfolie.

3. Snijd de komkommer in plakjes en de perziken in partjes. Halveer de avocado en verwijder de schil en pit en snijd het vruchtvlees in stukjes en voeg een paar druppels citroensap toe tegen het verkleuren. Hak de munt fijn.

4. Schep de komkommer en de perzik samen met de munt door de couscous. En als laatste de avocado. Serveer de couscous met falafel balletjes, feta en eventueel wat extra munt.

Ingredienten

  1. Biologische Avocado Hass (per 2 stuks uit Peru)
  2. Biologische Griekse Feta (Minos, 150 gram)
  3. Biologische Komkommer (per stuk)

    Biologische Komkommer (per stuk van Ecoveg, Erica)

    Normale prijs:   1,89

    Special Price   1,49

  4. Biologische Munt plant
  5. Biologische Vegan Nuggets (ProLaTerre, 160 gram)
  Laden…