Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Persoonlijk en dichtbij in Groningen en Drenthe
Dagvers vaak direct van de boer
GRATIS gekoelde bezorging
Afdelingen
Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Huidige afdeling:

Er zijn 10 recept(en) gevonden.

Zoek een recept:
Hollands Wild: Damhert Biefstuk
Hollands Wild: Damhert Biefstuk

Damhertbiefstuk kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Dit heb je nodig: 4 damhertbiefstuk à 150 g, 1 tl zout,…

Hollands Wild: Wilde Eendenborstfilet

Eendfilet kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerechtDit heb je nodig: 4 wilde eendenborstfilets, mespuntje zout, mespuntje peper, 1/2 dl bouillon, 1/4…

Hollands Wild: Houtduif
Hollands Wild: Houtduif

Maaltijd onderdeel dit gerecht kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Dit heb je nodig: 2 houtduiven,  varkens of…

Hollands Wild: Ganzenfilet
Hollands Wild: Ganzenfilet

Gebakken ganzenfilet kun je gebruiken als hoofd onderdeel van een warme maaltijd. Lekker met aardappelpuree en stoofpeertjes. Dit heb je…

Vegan Kerstrecept: Boekweit risotto met paddenstoelen
Vegan Kerstrecept: Boekweit risotto met paddenstoelen

Wat heb je nodig 1,5 liter groentebouillon of van tablet 1 ui 1 teen knoflook 100 ml droge witte wijn 200 gram boekweit 250…

Hollands wild: Hazenbout

Ingrediënten 4 hazenbouten 2 eetlepels patentbloem 4 eetlepels zonnebloemolie 1 flesje kriekbier 25 cl vleesfond 1 potje kersen op sap 800 gram kruimige aardappels 2 dl melk 4…

Hollands Wild: Stoofvlees van Hert

- 1 kg hertenpoulet- zout en peper- 2 el bloem- 3 uien- 3 el boter- 1 tl paprikapoeder- 1…

Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt

Stoofpeertjes is een typisch Oudhollands gerecht. Vooral in een dessert zijn ze heerlijk. De stoofpeertjes worden geteeld op het biologisch…

Wild Kerstrecept: Fazant met champignons
Wild Kerstrecept: Fazant met champignons

2 fazantenfilets 4 stronkjes witlof 2 eetlepels gevogeltefond (ingekookt) 3 eetlepels dessertwijn 250 ml room sap van ½ citroen…

Hazenfilet met wildsaus en spruitjes
Hazenfilet met wildsaus en spruitjes

Bereiden Kuis de spruitjes. Breng een pot met water aan de kook en kook hierin de spruitjes gaar. Giet ze…

  Laden…