NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
|
Hollands Wild: Damhert Biefstuk
Damhertbiefstuk kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Ingrediënten 4 damhertbiefstuk à 150 g, 1 tl zout, ½ tl peper, 1… |
Hollands Wild: Wilde Eendenborstfilet
Eendenborstfilet kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerechtIngrediënten 4 wilde eendenborstfilets, mespuntje zout, mespuntje peper, 1/2 dl bouillon, 1/4 glas rode wijn, 1… |
|
|
Hollands Wild: Houtduif
dit gerecht kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Ingrediënten 2 houtduiven, varkens of rundvet olijfolie, 2 uien in grove stukken gesneden, 1… |
|
Vegan Kerstrecept: Boekweit risotto met paddenstoelen
Ingrediënten 1,5 liter groentebouillon of van tablet 1 ui 1 teen knoflook 100 ml droge witte wijn 200 gram boekweit 250 gram wilde paddenstoelen… |
Hollands wild: Hazenbout
Ingrediënten 4 hazenbouten 2 eetlepels patentbloem 4 eetlepels zonnebloemolie 1 flesje kriekbier 25 cl vleesfond 1 potje kersen op… |
|
Hollands Wild: Stoofvlees van Hert
Ingrediënten 1 kg hertenpoulet zout en peper 2 el bloem 3 uien 3 el boter 1 tl paprikapoeder 1 el mosterd 2 laurierblaadjes 1 runderbouillonblokje 2 el azijn 750 g… |
|
|
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Ingrediënten De stoofperen 1 kg stoofperen Gieser Wildeman 1 fles rode wijn ½ liter water 300 g suiker 3 stuks steranijs… |
|
Wild Kerstrecept: Fazant met champignons
Ingrediënten 2 fazantenfilets 4 stronkjes witlof 2 eetlepels gevogeltefond (ingekookt) 3 eetlepels dessertwijn 250 ml room sap van ½ citroen … |
|
Hazenfilet met wildsaus en spruitjes
Ingrediënten 400 gram spruiten 400 gram krieltjes 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook 100ml rode wijn 1 scheut porto 100ml wildfond 1 eetlepel groene peperbolletjes 1 hazenrugfilet boter peper/zout nootmuskaat Bereidingswijze 1. Snij… |