Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Persoonlijk en dichtbij in Groningen en Drenthe
Dagvers vaak direct van de boer
GRATIS gekoelde bezorging
Afdelingen
Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Huidige afdeling:

Er zijn 9 recept(en) gevonden.

Zoek een recept:
Hollands Wild: Damhert Biefstuk
Hollands Wild: Damhert Biefstuk

Damhertbiefstuk kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Ingrediënten 4 damhertbiefstuk à 150 g, 1 tl zout, ½ tl peper, 1…

Hollands Wild: Wilde Eendenborstfilet

Eendenborstfilet kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerechtIngrediënten 4 wilde eendenborstfilets, mespuntje zout, mespuntje peper, 1/2 dl bouillon, 1/4 glas rode wijn, 1…

Hollands Wild: Houtduif
Hollands Wild: Houtduif

          dit gerecht kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Ingrediënten 2 houtduiven,  varkens of rundvet olijfolie, 2 uien in grove stukken gesneden, 1…

Vegan Kerstrecept: Boekweit risotto met paddenstoelen
Vegan Kerstrecept: Boekweit risotto met paddenstoelen

Ingrediënten 1,5 liter groentebouillon of van tablet 1 ui 1 teen knoflook 100 ml droge witte wijn 200 gram boekweit 250 gram wilde paddenstoelen…

Hollands wild: Hazenbout

Ingrediënten 4 hazenbouten 2 eetlepels patentbloem 4 eetlepels zonnebloemolie 1 flesje kriekbier 25 cl vleesfond 1 potje kersen op…

Hollands Wild: Stoofvlees van Hert

Ingrediënten 1 kg hertenpoulet zout en peper 2 el bloem 3 uien 3 el boter 1 tl paprikapoeder 1 el mosterd 2 laurierblaadjes 1 runderbouillonblokje 2 el azijn 750 g…

Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt

Ingrediënten De stoofperen 1 kg stoofperen Gieser Wildeman  1 fles rode wijn ½ liter water  300 g suiker  3 stuks steranijs…

Wild Kerstrecept: Fazant met champignons
Wild Kerstrecept: Fazant met champignons

Ingrediënten 2 fazantenfilets 4 stronkjes witlof 2 eetlepels gevogeltefond (ingekookt) 3 eetlepels dessertwijn 250 ml room sap van ½ citroen …

Hazenfilet met wildsaus en spruitjes
Hazenfilet met wildsaus en spruitjes

Ingrediënten 400 gram spruiten 400 gram krieltjes 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook 100ml rode wijn 1 scheut porto 100ml wildfond 1 eetlepel groene peperbolletjes 1 hazenrugfilet boter peper/zout nootmuskaat   Bereidingswijze 1. Snij…

avaiable in the app store
  Laden…