NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Venkelsoep
Ingrediënten 1 kleine venkelknol (ca. 300 gram) 70 gram sjalot 80 gram aardappel 500 milliliter groentebouillon 1 teentje knoflook 1 eetlepel dilletopjes 2 eetlepels… |
|
Ovenschotel met venkel en geitenkaas
Ingrediënten 2 prei, in stukjes van 7 cm 50 gram roomboter, in blokjes 250 milliliter room 4 venkelknollen, in parten 200 gram zachte… |
|
Gevulde venkel met gerookte forel
Ingrediënten 2 venkelknollen 100 gram gerookte forelfilet 100 gram broccoliroosjes 150 gram cherrytomaatjes 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 eetlepels mayonaise Bereidingswijze 1. Snijd de broccoli in… |
|
Venkel met paprika en geroosterde tomaten uit de oven
Ingrediënten 4 tomaten peper, zout 4 venkelknollen 100 ml olijfolie 2 tenen knoflook, in dunne plakjes gesneden 1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden Bereidingswijze 1. De… |
|
Venkel met sinaasappel
Ingrediënten 350 gr. venkel 1 sinaasappels 25 gr boter 1 eetl Cointreau ½ kippenbouillontablet 1 theel venkelzaad Bereidingswijze 1. Maak de venkel schoon, houd het groen apart… |
|
Preistamppot met venkel
Ingrediënten 1kg aardappelen 500g prei 200g venkel 1 ui 1 theel venkelzaad 2 eetl olijfolie 200 ml crème fraiche 30g boter zout - peper Bereidingswijze 1. Schil de aardappelen, was… |
|
Frisse couscous salade met venkel, appel en makreel
Ingrediënten 300 gram couscous 2 appels 250 gram makreelfilet 2 venkelknollen 1 komkommer 6 el olijfolie 2 el citroensap 2 groentebouillonblokjes Bereidingswijze 1. Verwarm de oven… |
|
|
Bleekselderij alla Parmigianna
Ingrediënten: 4 bleekselderijharten olijfolie 1 kleine ui 70 gram pancetta 2 tenen knoflook 0,5 theelepel venkelzaad 1 blikje tomaten 1 eetlepel gehakte tijm 75 gram parmezaan Bereidingswijze: 1. Verwarm de… |
|
Stoofgerecht met pompoen en spitskool
Ingrediënten 1 pompoen, in blokjes 250 gram, grof gesneden spitskool 2 grote tomaten, in parten 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 ui, fijngesneden 1 blik,… |