NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Roergebakken winterpeen en pastinaak met gember
Ingrediënten 3 eetl. zonnebloemolie 300 g winterpeen, geschild, gehalveerd en in dikke plakken, 300 g pastinaak, geschild, gehalveerd en in dikke plakken 2… |
|
Mangold in sesamolie gebakken met zoete gehaktballetjes
Ingrediënten 400 gram mangold 2 eetlepels ahornsiroop 1 theelepel korianderzaad zeezout 200 gram (vegetarisch) gehakt geroosterde sesamolie Bereidingswijze 1. Korianderzaad vijzelen of malen in een pepermolen.… |
|
Chinese kool met gember
Ingrediënten 1 eetlepel olie 2 cm verse gemberwortel, geschild en fijngesneden, 500 gram fijngesneden Chinese kool 4 eetlepel kippen- of groentebouillon 1 eetlepel ongezouten… |
|
Oesterzwammen gewokt met prei
Ingrediënten 120 g oesterzwammen 0.25 prei 0.5 middelgrote tomaat 0.25 el olijfolie 0.25 sjalotje gesnipperd 0.25 teen knoflook, geperst 0.25 el bieslook, gesnipperd versgemalen… |
|
Roergebakken spitskool met appel
Ingrediënten 300 g grof gesneden spitskool 2 appels 1 kleine ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels fijngehakte cashewnoten 2 eetlepels kokos 1 eetlepel olie 1 eetlepel rozijnen 1… |
|
Kabeljauw (in oven gebakken) op pittig gekruide paksoi met tacochips
Ingrediënten 1 ui 1 rode peper 350 gram paksoi 3 tomaten 250-300 gram kabeljauwfilet vers gemalen zeezout en gemengde peper 2-3 eetlepels olie … |
|
Shoarma met bleekselderij en kaas
Ingrediënten 2 sjalotten 1 struik bleekselderij 100 gr ongezouten cashewnoten 150 gram belegen kaas 3 eetl. zonnebloemolie 400 gram shoarmareepjes 1 eetl. kerriepoeder 2 eetl. blanke… |
|
|
Hete komkommer
Ingrediënten 1 komkommer 2 tenen knoflook uit de knijper 1 eetl geraspte gember 3 rode pepertjes 1 eetl ketjap 3 eetl suiker 2 eetl azijn 1 eetl… |
Witlofschotel
Ingrediënten 400 gram witlof 300 gram aardappelen 200 gram hamlappen 80 gram geraspte kaas 100 ml kookroom 20 gram boter 2 eieren Bereidingswijze 1. Verwarm de oven… |
|
Wokgroenten met aardappelpuree en tartaar
Ingrediënten 100 gram kastanjechampignons 1 courgette 2 winterwortelen 400 gram aardappelen 200 gram tartaar 1 tl paprikapoeder 20 gram boter 2 el olijfolie 80 ml melk Bereidingswijze 1. Breng… |
|
Zoete aardappelstamppot met Palmkool
Ingrediënten 1 kg zoete aardappels 250 gr palmkool 10 zongedroogde tomaatjes 100 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten 1 ui olijfolie peper en zout Bereidingswijze 1. Schil de zoete… |
|
|
Tofu roerbak
Ingrediënten 2 eetlepels olie 1x: 2 schaaltjes Tofulicious Wok Natural 250 g noedels 1 teentje knoflook, geperst 3 lente-uitjes, in ringetjes 250 g (kastanje) champignons… |
|
Tofu met aubergine en spinazie
Ingrediënten 1 ui 1 aubergine 200 gram bonen zonnebloemolie 2 volle tl Mexicaanse specerijen 1 bakje Tofu Rosso 150gr spinazie peper en zout Bereidingswijze 1. Snijd de ui in… |
|
Gewokte erwtenscheuten met gember en knoflook
Ingrediënten 100 gram erwtenscheuten 2 teentjes knoflook 2 plakken verse gember (in stukjes gesneden) 2 theelepels olijfolie Bereidingswijze 1. Doe een beetje olie in de… |
|
Roerbak van rucola, paprika en kastanjechampignons
Ingredienten 100 gram rucola 0,5 rode paprika 0,5 gele paprika 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 bosui 100 gram kastanjechampignons 3 eetlepels pijnboompitten 0,5 eetlepel paprikapoeder 1 theelepel sambal peper zout plantaardige olie Bereiding Fruit in plantaardige olie de fijngesneden ui en knoflook.… |