NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ananas met zoete kokossaus
Ingrediënten 1 verse ananas 1 sinaasappel 100 gram suiker 2 deciliter kokosmelk 500ml slagroomijs 1 eetlepel muntblaadjes in reepjes gesneden Bereidingswijze 1.Snijd de ananas in 8 plakken… |
|
Broccolitaart met peer en blauwschimmelkaas
Ingrediënten 500 gram broccoliroosjes 1 ui in ringen 50 gram pompoenpitjes, geroosterd 2 handperen, in partjes gesneden versgemalen zout en peper … |
|
Kruimelgebak met appel en peer
Ingrediënten 3 grote appels in blokjes 2 peren in blokjes 3 eieren 1 theelepel kaneel 150 g boter 300 g bloem 150 g suiker 1 pakje… |
|
Mandarijn-yoghurttaart (high tea)
Ingrediënten 100 g volkorenkoekjes 80 g zachte boter 4 el citroensap 250 g mandarijnpartjes 6 velletjes gelatine 500 ml… |
|
|
Sinterklaas Carrotcake
Ingrediënten cake 120 gr speltmeel 100 gr geraspte wortel 100 gr kokosbloesemsuiker 100 ml zonnebloemolie 50 gr kruidnoten + extra voor garnering 15 gr bakpoeder 2… |
|
Beau's Kerstrecept: Gevulde Appels
Wat heb je nodig? (4 personen) 4 appels 100 gram havermout 50 gram noten, fijngehakt 2 el kokosbloesemsuiker 1 el roomboter of ghee, gesmolten 1… |
|
Lokaal Kerstrecept: Appelkruimel cheesecake met cognac
Ingrediënten 200 gr roomkaas naturel 125 ml slagroom 30 gr suiker (of meer als je van zoet houdt) 2 appels … |
|
Lokaal Kerstrecept: Bitterkoekjes parfait met kaneelroom
Ingrediënten 5 dl slagroom 200 gr bitterkoekjes ( Zie recept hieronder) 6 eidooiers 2 el amaretto 150 gr suiker Kaneelroom 125 ml slagroom 1 el suiker 1 tl… |
Skyr Cheesecake (high tea)
Ingrediënten bodem 50 g roomboter 10 à 12 biscuitjes Voor de vulling 3 blaadjes gelatine 1 vanillestokje 500 g skyr 50 g honing 250 ml slagroom Topping frambozen blauwe bessen Eventueel: jam Bereidingswijze 1.… |
|
Gebakje met kiwi (high tea)
Ingrediënten 400 g kwark 6 groene kiwi's 4 lepels honing, agave of stevia. 8 fijngehakte hazelnoten 75 g suiker 2 eetlepels melk 1 ltheelepeltje geraspte sinaasappelschil 40… |
|
|
Mini Taartje (high tea)
Ingrediënten 65 gr amandelmeel 30 gr bananenmeel 20 gr kokosmeel 3 el honing 1 el ghee + extra invetten muffinvorm 1 el kaneel 1… |
|
Chocolademousse
Ingrediënten 225 gram pure chocolade 3 eiwitten 125 gram suiker 250 gram slagroom Bereidingswijze 1. Laat de chocolade in een kom boven een pan kokend… |
|
Tiramisu
Ingredienten 250 gram mascarpone 24 lange vingers 200 ml sterke koffie 150 ml slagroom 5 eetlepels poedersuiker 5 eetlepels cacaopoeder Bereidingswijze 1. Los de poedersuiker op in… |
|
Rabarber crumble (high tea)
Ingrediënten voor de rabarber: 1 bos rabarber (ca. 500 g) 65 g kristalsuiker 1 kaneelstokje Ingrediënten voor de crumble: 100 gram bloem 100 gram koude roomboter, in… |
|
Crème brûlée
Ingrediënten: 250 ml slagroom 250 ml melk 1 vanille- of kaneelstokje 5 eieren 100 gram suiker 50 gram witte basterdsuiker Bereidingswijze: 1. Verwarm de oven voor op… |
|
Banaan-aardbeienijs
Ingrediënten 3 rijpe bananen 8 aardbeien 4 cacao nibs Bereidingswijze 1. Pel de banaan en snijdt deze in dunne plakjes. Leg de banaan in… |
|
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Ingrediënten De stoofperen 1 kg stoofperen Gieser Wildeman 1 fles rode wijn ½ liter water 300 g suiker 3 stuks steranijs… |
|
Vegan Kerstrecept: Panna cotta met mango
Ingrediënten 300 ml kokosmelk merg van een halve vanillepeul 1 eetlepel rijststroop ¾ theelepel agar agar (let op dosering, kijk… |
|
Cheesecake dessert maar dan makkelijk
Ingrediënten 100 gram granola 125 gram roomkaas 100 gram kwark 3 el honing flinke scheut citroensap Topping: Ga voor seizoensfruit! In de lente kun je kiezen… |
|
Stoofpeertjes
Hoe maak je stoofperen zoals oma ze ook maakt? Je vindt hier het basisrecept voor heerlijke stoofpeertjes. Een lekker… |