Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Wortelsoep met kerrie

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties 15 minuten voorbereiden 25 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
25 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 el kerriepoeder
  • 675 gram wortels, in stukjes gesneden

Bereidingswijze

1. Verwarm de olie in de soeppan op middelmatig vuur. Fruit de ui tot deze zacht en glazig is. Kerriepoeder erdoor roeren. Voeg de stukjes wortels toe en roer de kerriepoeder er goed door.

2. Schenk de bouillon erbij en laat de soep ongeveer 20 minuten zachtjes koken tot de wortels zacht zijn.

3. Pureer de soep met behulp van een staafmixer tot een gladde massa. Met brood en franse kaas erbij een heerlijke maaltijdsoep.

Ingredienten

  Laden…