Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Wokgroenten met aardappelpuree en tartaar

Hoofdgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

100 gram kastanjechampignons

1 courgette

2 winterwortelen

400 gram aardappelen

200 gram tartaar

Uit je voorraadkast:  1 tl paprikapoeder - 20 gram boter - 2 el olijfolie - 80 ml melk

Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg een snufje zout toe.

Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en voeg deze stukken toe aan de pan met water. Kook de aardappelen in 8 tot 10 minuten gaar.

Was ondertussen de courgette en winterwortel. Snijd de uiteinden eraf en snijd de courgette en winterwortel vervolgens in kleine stukjes. Borstel de champignons schoon en snijd deze in schijfjes en/of kwartjes.

Verhit de olijfolie in een wokpan en voeg hier de winterwortel, courgette en champignons aan toe. Roerbak op middelhoog vuur gedurende 6 minuten. Breng de groenten op smaak met peper en zout.

Verhit intussen de boter in een koekenpan. Indien deze is bruin gekleurd, voeg dan de tartaar toe en bak deze 2 tot 8 minuten, afhankelijk hoe gaar je de tartaar wil hebben.

Giet de aardappelen af. Verwarm de melk in een steelpannetje of magnetron. Pureer de aardappelen, voeg de paprikapoeder en naar smaak de melk toe, zodat de puree smeuïg wordt.

Serveer de groentemix, aardappelpuree en tartaar op de borden.

Ingredienten

  Laden…