Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Witte kool salade met appel en gember

Witte kool salade met appel en gember
Bijgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 5 el olijfolie
  • 2 el witte azijn
  • 3 cm verse gember
  • 1 appel
  • gesneden kool
  • 3 el blanke rozijnen
  • 1 bosui

 

Bereidingswijze

1. Klop een dressing van de olie en de azijn.

2. Schil en snijd de gember in stukjes en knijp samen met de knoflook door een knoflookpers. Voeg toe aan de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3. Snijd de appel ongeschild in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes.

4. Snijd de kool en bosui in dunne reepjes. Schep de appel, de kool, de rozijnen en de bosui door de dressing.

5. Laat de salade 10 min. staan om de smaken te laten intrekken.

Ingredienten

  Laden…