NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten ketchup
Bereidingswijze ketchup
1. Verwarm de oven voor op 185°C. Was en snijd tomaten in tweeën en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel lichtjes met de olijfolie en wat zeezout.
2. Schuif in de oven en bak tot de tomaten gekarameliseerd zijn.
3. Terwijl de tomaten aan het koken zijn, verwarm je wat olie in een grote pan. Voeg de ui, een snuf zeezout, peper, knoflook, chili vlokken, en koriander toe. Laat circa 5 minuten fruiten.
4. Doe vervolgens de tomaten en de gefruite uienmix in de keukenmachine en meng tot een puree.
5. Zodra de ketchup is afgekoeld, giet je deze in een schaaltje of potje en bewaar je deze afgesloten in de koelkast.
Ingrediënten friet
Bereidingswijze friet
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Schil de wortels en zoete aardappel en snijd ze in frietjes. Hoe dunner, hoe knapperiger ze zullen worden. Besprenkel met de olie, wat zeezout, peper en verse rozemarijn.
3. Rooster 20 minuten, hussel en plaats terug in de oven gedurende nog eens 5-10 minuten. Serveer met de tomatenketchup. Eet smakelijk!
Tip: je kunt de frietjes natuurlijk ook in de airfyer bakken.
Uit voorraad
Normale prijs: 4,99
Special Price 2,49