Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Vlaamse worteltjes

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties
Aantal porties:
2

1/2 kilo worteltjes

30 gram boter

2 suikerklontjes

 0,25 dl slagroom

kervel

1/4 dl bouillon

zout, peper

Schrap de worteltjes en was ze. Smelt de boter in een pannetje en als ze lichtbruin begint te worden sauteer er dan de worteltjes in. Schud flink met de pan zodat de worteltjes aan alle kanten sauteren. Als ze wat kleur hebben, voeg dan de bouillon en de suiker toe, zout en peper en laat op zacht vuur koken. Was en hak wat kervel. Als de kooktijd voorbij is, is het vocht stroperig geworden. Voeg nu de room toe en schrap goed alle aanbaksels van de bodem los. Doe de worteltjes in een voorverwarmde schaal en bestrooi ze met kervel.

 

Ingredienten

  1. Biologische Rietsuiker (Your Organic Nature, 1000 gram)
  2. Biologische Grasboter (Weerribben Zuivel, 250 gram)
  3. Biologische Kervel (20 gram)

    Biologische Kervel (20 gram)

      1,54

    Uit voorraad

  4. Biologische Slagroom (Weerribben Zuivel, 200 ml)
  5. Biologische Winterpeen (Biotoon, 1 kilo)
  6. Biologische Groentebouillon (Het Blauwe Huis, 60 gram)
  7. Biologische Peper Vier Seizoenen Hele Korrel (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    XBiologische Peper Vier Seizoenen Hele Korrel (Het Blauwe Huis, 20 gram) OP=OP

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,66

    Uit voorraad

  8. Zeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    XZeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    Normale prijs:   2,05

    Special Price   1,84

    Uit voorraad

  Laden…