Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Venkel met sinaasappel

Bijgerecht, Glutenvrij 2 porties
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 350 gr. venkel
  • 1 sinaasappels
  • 25 gr boter
  • 1 eetl Cointreau 
  • ½ kippenbouillontablet 
  • 1 theel venkelzaad

 

Bereidingswijze

1. Maak de venkel schoon, houd het groen apart en snijd elke knol in de lengt in 6 stukken. Boen 1 sinaasappel schoon, rasp de schil eraf en pers hem uit. Schil de andere sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen uit.
 
2. Smelt de boter in een koekenpan, schep de venkel erdoor en laat die in ca. 3 minuten licht kleuren. Voeg de sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de Coin-treau, het bouillontablet en de venkelzaadjes toe en laat alles 25 minuten zacht stoven.
 
3. Voeg de sinaasappel-partjes toe en laat ze goed doorwarmen. Bestrooi de groente met het venkelgroen.

Ingredienten

  1. Biologische Roomboter Demeter (Zuiver Zuivel, 250 gram)
  2. Biologische Venkel (De Broak, per stuk)

    Biologische Venkel (per stuk, 400-450 gram)

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   1,99

  Laden…