Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Veldsla met tomaat en avocado

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties
Aantal porties:
2

75 gr veldsla

2 tomaat

1 theel mosterd

1 citroen

2 eetl olijfolie

peper

zout

1 avocado

1 ui

Pel en snipper het sjalotje. Was de veldsla en de tomaten. Snij de tomaten in partjes. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in schijfjes. Pers de citroen uit. Besprenkel de avocado met wat citroensap. Klop wat citroensap met de mosterd en de olie tot een vinaigrette. Breng deze op smaak met zout en peper. Verdeel de veldsla, de tomaat en de avocado over bordjes. Strooi er de gesnipperde sjalotjes over. Schenk de dressing over de salade.

Ingredienten

  1. Biologische Avocado (per stuk)

    Biologische Avocado Hass (per stuk)

    Normale prijs:   1,99

    Special Price   1,65

  2. Biologische Citroen (200 gram)

    Biologische Citroen (200 gram)

    Normale prijs:   1,49

    Special Price   0,99

  3. Biologische Mosterd Grof, Machandel 200 ml
  4. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  5. Biologische Peper Vier Seizoenen Hele Korrel (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  6. Biologische Uien Geel (Biotoon, 1 kilo)

    Biologische Uien Geel (Biotoon, 1 kilo)

      2,09
  7. Biologische Veldsla (75 gram)

    Biologische Veldsla (75 gram)

      2,69
  8. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   1,09

  Laden…