Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Vegan Kerstrecept: Panna cotta met mango

Vegan Kerstrecept: Panna cotta met mango
Nagerecht, Vegetarisch 2 porties 10 minuten voorbereiden 4 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
4 minuten
Totale tijd:
14 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 300 ml kokosmelk
  • merg van een halve vanillepeul
  • 1 eetlepel rijststroop
  • ¾ theelepel agar agar (let op dosering, kijk ook naar aanwijzingen op de verpakking)
  • mango

 

Bereidingswijze

1. Kook 250 ml kokosmelk met merg van vanille en rijststroop koken. Kook het stokje van de vanille even mee zo komt er nog meer smaak vrij.

2. Kook de overige 50 ml kokosmelk in een aparte pan en voeg de agar agar toe. Roer heel erg goed en laat 3 minuten koken

3. Wanneer de pan met 250 ml kokosmelk bijna kookt (in ieder geval warmer dan 35 graden, anders stolt de agar agar) schenk je voorzichtig al roerende de melk met agar agar erbij.

4. Roer en kook nog 3 minuten en schenk het in de glaasjes.

5. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur

6. Snij de mango in stukjes

7. Na 4 uur is je panna cotta volledig opgestijfd en kun je de mango erbij serveren.

Dit is een recept van Myriam van Healthy Vega

Ingredienten

  1. Biologische Mango Osteen (per stuk)

    Biologische Mango (per stuk uit Peru)

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   1,99

  Laden…