NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Kook 250 ml kokosmelk met merg van vanille en rijststroop koken. Kook het stokje van de vanille even mee zo komt er nog meer smaak vrij.
2. Kook de overige 50 ml kokosmelk in een aparte pan en voeg de agar agar toe. Roer heel erg goed en laat 3 minuten koken
3. Wanneer de pan met 250 ml kokosmelk bijna kookt (in ieder geval warmer dan 35 graden, anders stolt de agar agar) schenk je voorzichtig al roerende de melk met agar agar erbij.
4. Roer en kook nog 3 minuten en schenk het in de glaasjes.
5. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur
6. Snij de mango in stukjes
7. Na 4 uur is je panna cotta volledig opgestijfd en kun je de mango erbij serveren.