Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Tofu roerbak

Tofu roerbak
Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

- 2 eetlepels olie
- 1x: 2 schaaltjes Tofulicious Wok Natural
- 250 g noedels
- 1 teentje knoflook, geperst
- 3 lente-uitjes, in ringetjes
- 250 g (kastanje) champignons of shii take, in plakjes
- 200 g tuinerwten
- 100 g sugarsnaps
- 1 el mosterd
- 4 el honing
- sap van 1 limoen
- 1 rode peper, zonder zaadlijsten en fijngesneden

Bereidingswijze

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu op matig vuur in 3-5 minuten goudbruin. Schep de knoflook erdoor. Voeg de groenten toe en bak ze al omscheppend in 4 minuten beetgaar. Meng intussen voor de woksaus, de mosterd met de honing en het limoensap. Voeg de woksaus en de noedels toe aan de groenten en bak nog 1-2 minuten. Verdeel de roerbaknoedels over 4 kommen. Strooi er naar wens de fijngesneden rode peper over.

Tip: Rode peper is voor de meeste kinderen te pittig. Een leuk alternatief is om over de noedels, fijngehakte ongezouten pinda’s of gebakken uitjes te strooien.

Ingredienten

  Laden…