NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu op matig vuur in 3-5 minuten goudbruin. Schep de knoflook erdoor. Voeg de groenten toe en bak ze al omscheppend in 4 minuten beetgaar.
3. Meng intussen voor de woksaus, de mosterd met de honing en het limoensap. Voeg de woksaus en de noedels toe aan de groenten en bak nog 1-2 minuten.
4. Verdeel de roerbaknoedels over 4 kommen. Strooi er naar wens de fijngesneden rode peper over.
Tip: Rode peper is voor de meeste kinderen te pittig. Een leuk alternatief is om over de noedels, fijngehakte ongezouten pinda’s of gebakken uitjes te strooien.