Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Tofu roerbak

Tofu roerbak
Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olie
  • 1x: 2 schaaltjes Tofulicious Wok Natural
  • 250 g noedels
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 3 lente-uitjes, in ringetjes
  • 250 g (kastanje) champignons of shii take, in plakjes
  • 200 g tuinerwten
  • 100 g sugarsnaps
  • 1 el mosterd
  • 4 el honing
  • sap van 1 limoen
  • 1 rode peper, zonder zaadlijsten en fijngesneden

 

Bereidingswijze

1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu op matig vuur in 3-5 minuten goudbruin. Schep de knoflook erdoor. Voeg de groenten toe en bak ze al omscheppend in 4 minuten beetgaar.

3. Meng intussen voor de woksaus, de mosterd met de honing en het limoensap. Voeg de woksaus en de noedels toe aan de groenten en bak nog 1-2 minuten.

4. Verdeel de roerbaknoedels over 4 kommen. Strooi er naar wens de fijngesneden rode peper over.

Tip: Rode peper is voor de meeste kinderen te pittig. Een leuk alternatief is om over de noedels, fijngehakte ongezouten pinda’s of gebakken uitjes te strooien.

Ingredienten

  Laden…