NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verhit de helft van de olie in een grote pan. Voeg de champignons toe en bak ze 2 minuten tot ze zacht worden. Voeg rode paprika en broccoliroosjes toe en bak al roerend nog 3-4 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Dek de pan af, temper het vuur en laat circa 5 minuten sudderen tot de broccoli zacht is.
2. Verhit ondertussen de resterende eetlepel olie in een grote braadpan en roerbak de uiringen circa 5 minuten tot ze zacht en bruin worden. Voeg de reepjes rundvlees toe en roerbak 1 minuut tot ze van kleur veranderen. Houd iets afstand an de pan, giet de cognac in de pan en flambeer. Zodra de vlammen minderen voegt u de mierikswortelpasta (als je deze gebruikt) en zure room toe.
3. Voeg de groenten met kookvocht toe. Roer goed, breng op smaak en serveer onmiddellijk. Het traditionele Russische bijgerecht bij stroganov is pilafrijst, maar ook tagliatelle of gekookte, nieuwe aardappels passen uitstekend bij deze groenterijke versie.