Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Stoofschotel met geroosterde groente en rijst

Snij het vlees in blokjes van 2 cm. Breng het rauwe vlees op smaak met zout en peper. Voeg er een beetje bloem bij. Bak het vlees goed bruin in de pan. Voeg er wijn of bier of bouillon bij, water met een bouillonblokje is ook goed. Proef de stoof of het hoog op smaak is (eventueel de laurier en de kruidnagel erbij). Stoof het vlees ongeveer 2 uur. Snij de ui en de paprika in vieren. Haal de ui los van elkaar. Maak de paprika schoon. Voeg wat olie op de paprika en de ui en rooster het ongeveer 5 minuten in een hete oven gaar. Stoof het vlees volgens het algemene recept. Kook de rijst zoals gebruikelijk.

Ingredienten

Extra benodigdheden

wijn/bier/bouillon/laurier/kruidnagel
  Laden…