Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Stampot Andijvie met Brie

Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4
  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 1 krop andijvie
  • 200 gram brie
  • 200 ml halfvolle melk
  • 65 gram walnoten
  • 2 tl Tijm

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Giet af en doe terug in de pan.

Snijd de brie in stukjes en hak de walnoten grof. Snij de andijvie in reepjes, was ze en laat de andijvie goed uitlekken.

Verwarm de melk in een steelpan. Stamp de aardappelen fijn met de pureestamper, meng de melk erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Zet de pan op laag vuur en voeg de gesneden andijvie hand voor hand toe. Schep om tot de andijvie licht geslonken is. Schep de brie, walnoten en tijm door de stamppot.

Ingredienten

  Laden…